Przystawki

Tatar z jelenia

z kaparami, szalotką, szczypiorkiem, majonezem lubczykowym oraz pajdą grillowanego chleba

69 pln

Moskole

z kefirem, omastą z boczku i śmietaną

27 pln

Sałatki

Sałata "noi" z kurczakiem a'la cezar

z parmezanem, sezonowymi warzywami, anchois i sosem ziołowym

49 pln

Sałatka z kiszonymi pomidorami

z serem kozim, pasiastymi burakami i placuszkiem rozmarynowym

47 pln

Zupy

Zupa rybna

z aromatycznymi pomidorami, pstrągiem, rakami i wędzoną makrelą

56 pln

Zupa pomidorowa

z lanymi kluskami i serem bundz

35 pln
Święconka z jajkiemna miękko, z chrzanowym puree oraz wiejską kiełbasą, wędzonym twarogiem i olejem szczypiorkowym. 37 pln

Rosół

z domowym makaronem, marchewką i pietruszką

35 pln

Mączne

Kopytka z oscypkiem

ręcznie robione, z dymką i wędzoną śliwką

42 pln

Pierogi z bryndzą i palonymi ziemniakami

z wedzoną śmietaną i szczypiorkiem

36 pln

Pierogi z mięsem z policzków wołowych

z omastą, kwaśną śmietanąi i dymką

44 pln

Danie główne

Pieczony kalafior

w maśle na budyniu ziemniaczanym, z lokalnym twarogiem i posypką orzechową

42 pln

Pstrąg z pieca

z masłem ziołowym, ziemniakami i sezonowymi warzywami

79 pln

Gulasz z dzika

ze śliwką sechlońską, domowym knedlem, botwinką i koperkiem

61 pln

Schabowy z kością

z duszoną kapustą z chrzanem i młodymi pieczonymi ziemniakami

64 pln

Pierś z kurczaka zagrodowego

z maślaną polentą i chrupiącymi warzywami

79 pln

Burger "noi"

w proziaku, z jagnięciną, majonezem miętowym, pomidorami, oraz pieczonymi młodymi ziemniakami

53 pln

Burger "noi" z kurczakiem

w proziaku, z sosem majonezowym, serem mimolette, pomidorami, oraz pieczonymi młodymi ziemniakami
50 pln

Desery

Sezonowe owoce

pod kruszonką z bitą migdałową śmietaną

22 pln

Serniczki smażone

z karmelem dyniowym, ciastkiem maślanym, jabłkami i gruszkami

34 pln

Lody lawendowe

z brzoskwinią i paloną białą czekoladą

29 pln

Domowe ciasto

zapytaj kelnera co dzisiaj w ofercie

25 pln