Przystawki

Tatar z jelenia

z kaparami, szalotką, szczypiorkiem, majonezem lubczykowym oraz pajdą grillowanego chleba

Moskole

z kefirem, omastą z boczku i śmietaną

Sałatki

Sałata "noi" z kurczakiem a'la cezar

z parmezanem, sezonowymi warzywami, anchois i sosem ziołowym

Sałatka z kiszonymi pomidorami

z serem kozim, pasiastymi burakami i placuszkiem rozmarynowym

Zupy

Zupa rybna

z aromatycznymi pomidorami, pstrągiem, rakami i wędzoną makrelą

Zupa pomidorowa

z lanymi kluskami i serem bundz

Święconka

z jajkiem na miękko, z chrzanowym puree oraz wiejską kiełbasą, wędzonym twarogiem i olejem szczypiorkowym

Rosół

z domowym makaronem, marchewką i pietruszką

Mączne

Kopytka z oscypkiem

ręcznie robione, z dymką i wędzoną śliwką

Pierogi z bryndzą i palonymi ziemniakami

z wedzoną śmietaną i szczypiorkiem

Pierogi z mięsem z policzków wołowych

z omastą, kwaśną śmietanąi i dymką

Danie główne

Pieczony kalafior

w maśle na budyniu ziemniaczanym, z lokalnym twarogiem i posypką orzechową

Pstrąg z pieca

z masłem ziołowym, ziemniakami i sezonowymi warzywami

Gulasz z dzika

ze śliwką sechlońską, domowym knedlem, botwinką i koperkiem

Schabowy z kością

z duszoną kapustą z chrzanem i młodymi pieczonymi ziemniakami

Pierś z kurczaka zagrodowego

z maślaną polentą i chrupiącymi warzywami

Burger "noi"

w proziaku, z jagnięciną, majonezem miętowym, pomidorami, oraz pieczonymi młodymi ziemniakami

Burger "noi" z kurczakiem

w proziaku, z sosem majonezowym, serem mimolette, pomidorami, oraz pieczonymi młodymi ziemniakami

Desery

Sezonowe owoce

pod kruszonką z bitą migdałową śmietaną

Serniczki smażone

z karmelem dyniowym, ciastkiem maślanym, jabłkami i gruszkami

Lody lawendowe

z brzoskwinią i paloną białą czekoladą

Domowe ciasto

zapytaj kelnera co dzisiaj w ofercie